Sidor

2009-11-01

TV-anka

På pratshowen "Robins" igår, skojades det om ryktet (?) att Anna Anka erbjudits vara med i nästa omgång av "Let's Dance". Hade det inte varit lämpligare om hon var med i "Lyxfjällan"? Förlåt, jag råkade visst stava fel, "Lyxfällan" menade jag...

Apropå kändisar (med olika delar av alfabetet som prefix) och kändisprogram: såg ett inslag från (s) partikongress med en dansande Tomas Bodström. Ska man tolka det som en intresseanmälan till "Let's Dance"? Göran Persson blev ju snudd på folklig (åtminstone med Göran Perssons mått mätt) genom en svängom med kossan Doris - anar man ett försök att pröva samma koncept genom kombinationen Bodström och ankan Anna?

I samma inslag tog Tomas Östros i från tårna när han plötsligt brast ut i sång från talarstolen, något som rimligtvis endast kan tolkas som att han gärna vill vara med i "Dansbandskampen" - och här tror jag att partistrategen tänkt alldeles rätt. Östros utstrålning kommer nog bäst till sin rätt i en dylik sörja av bleka dussinkopior. Fast mot bakgrund av att de jättefarliga farbröderna i Black Ingvars tydligen hade blivit hotade av dansbandsentusiaster på grund av deras medverkan i Dansbandskampen, så kanske t.o.m. Östros hade varit för mycket...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar